Selskapsmenyer

Tre retters meny

Forretter

Insalata Caprese

Buffala Mozzarella, gratinert tomat & parmaskinke, fersk basilikumpesto

Allergener - L

Royal Laks

Laksemousse med kongekrabbe og chilimajones

Allergener - F-SK-E-L

Grillede Kamskjell

Velg mellom kremet blomkålsuppe eller skalldyrsuppe, jordskokkchips og sprøstekt parmaskinke

Allergener: SK-L

Lettrøkt laksesashimi

Servert med wasabimajones, røkt creme fraice, granateple, ingefæragurk, syltet småløk, salatblader og sprø rugbrødchips

Allergener: L-E-F

Torskeloins

Med grønn ertepure, blåskjellskum, ertespirer

Allergener: F-L-SK

Ceviche a la Lise Finkenhagen

Rå marinerte fisketerninger med mango, vårløk, chili og koriander, toppet med granateple og ristet sesamfrø

Allergener: F

Carpaccio

Tynne skiver av rå okse indrefilet, parmesan, artisjokk, olivenolje

Allergener: L

Hovedretter

Dampet Kveitefilet

Glaserte grønnsaker, inkatomater, blåskjellskum, safranhvitvinsaus,

Allergener: F-L-E-S

Gindara Torsk

Bakt torsk med sursøt miso-saus, tilsmakt med lime. Serveres med ovnsbakte søtpoteter. Japansk tradisjonsrett

Allergener: F-G

Kylling-balotine

Kyllingfilet fylt med fersk mozzarella, parmaskinke og salvie. Serveres med urtefløtesaus, soltørket tomat og friske asparges

Allergener: L

Andebryst

Gårdsand med Balsamicovinaigrette eller rødvinsaus, sesongens grønnsaker, syltet rødløk. Fondantpotet toppet med søtpotetmos

Allergener: L

Okse indrefilet

Hel grillet Indrefilet med bernaise eller peppersaus, Sesongens grønnsaker

Allergener: L-E

Dåhjort Ytrefilet

Servert med bakte rotgrønnsaker, selleripure, vinkokt pære og kraftig rødvinsaus

Allergener: L

Lamecarre

Blomkålpure, sesongens grønnsaker, Rosmarin & karamellisert portvinsky

Allergener: L

Desserter

Créme Brûlée

Med bær og sprøtt bakverk. Crème Catalan med sitrussalat

Allergener: L-G-SI

Pannacotta med en touch av lakris

Pannacotta med en touch av lakris – Lemmoncurd, friske bær, bringebærmarengs

Allergener: L

Sjokoladefondant

Nystekt Sjokoladefondant med pasjonsfrukt og vaniljeis

Allergener: L-G-E

Ostetallerken fire årstider

Utvalgte modne oster

Allergener: L

Mini Pavlova

Mini Pavlova med lemoncurd, frukt & bær

Allergener: L-E-SI

Buffètmeny

Middelhavsbuffè

Stort utvalg i nydelig middelhavsmat, Buffeen består av
et bugnende utvalg av kalde og varme retter, dipper,
sauser, dressinger, brød, grissini, foccaccia,
Ved bryllup, setter vi gjerne de kalde rettene
på bordet på ekte rustikk italiensk vis, og så kan gjestene selv
forsyne seg av varmrettene på buffeen. En kokk hjelper til
på buffeen, skjærer opp kjøtt og legger på tallerken.
Oster og Tiramisu inngår i buffeen.

Julebord Buffè

Et bugnende julebord med alt du kan tenke deg av høytidens tradisjoner; Flere typer sild med rugbrød, gravlaks, røkelaks, eggerøre, potetsalat, okserull, svinesylte, sennep, rødbeter, svineribbe, pølse, medisterkaker, surkål, rødkål, gulrot, mandelpotet, pinnekjøtt, kålrabistappe, brun saus og pinnekjøttsjy. Riskrem med rød saus eller krumkaker med multekrem

Grillmeny "Sesong"

Marinert Stangekylling
Helgrillet ytrefilet av okse
Marinert langtidsgrillet svinenakke
Utvalgte pølser
Fisk
Blåskjell
Villreker

Grønn salat med vannmelon og vårløk
Tomat & byggrynsalat
Grillede grønnsaker
Coleslaw
Saltbakt amedinpotet

BBQ Saus
Peppersaus
Gorgonzolasaus

Frukt & Bær

Ring oss
24 077 107

Personvernerklæring
Gårdsmat og kaker AS 
Organisasjonsnummer: 917 534 462
Peter Aas' vei 17, 0667, Oslo
Gourmetallé AS
Organisasjonsnummer: 923 005 315
Gourmetallé er et beskyttet varemerke
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram