Buffala Mozzarella, gratinert tomat & parmaskinke, fersk basilikumpesto
Laksemousse med kongekrabbe og chilimajones
Velg mellom kremet blomkålsuppe eller skalldyrsuppe, jordskokkchips og sprøstekt parmaskinke
Servert med wasabimajones, røkt creme fraice, granateple, ingefæragurk, syltet småløk, salatblader og sprø rugbrødchips
Med grønn ertepure, blåskjellskum, ertespirer
Rå marinerte fisketerninger med mango, vårløk, chili og koriander, toppet med granateple og ristet sesamfrø
Tynne skiver av rå okse indrefilet, parmesan, artisjokk, olivenolje
Glaserte grønnsaker, inkatomater, blåskjellskum, safranhvitvinsaus,
Bakt torsk med sursøt miso-saus, tilsmakt med lime. Serveres med ovnsbakte søtpoteter. Japansk tradisjonsrett
Kyllingfilet fylt med fersk mozzarella, parmaskinke og salvie. Serveres med urtefløtesaus, soltørket tomat og friske asparges
Gårdsand med Balsamicovinaigrette eller rødvinsaus, sesongens grønnsaker, syltet rødløk. Fondantpotet toppet med søtpotetmos
Hel grillet Indrefilet med bernaise eller peppersaus, Sesongens grønnsaker
Servert med bakte rotgrønnsaker, selleripure, vinkokt pære og kraftig rødvinsaus
Blomkålpure, sesongens grønnsaker, Rosmarin & karamellisert portvinsky
Med bær og sprøtt bakverk. Crème Catalan med sitrussalat
Pannacotta med en touch av lakris – Lemmoncurd, friske bær, bringebærmarengs
Nystekt Sjokoladefondant med pasjonsfrukt og vaniljeis
Utvalgte modne oster
Mini Pavlova med lemoncurd, frukt & bær
Stort utvalg i nydelig middelhavsmat, Buffeen består av
et bugnende utvalg av kalde og varme retter, dipper,
sauser, dressinger, brød, grissini, foccaccia,
Ved bryllup, setter vi gjerne de kalde rettene
på bordet på ekte rustikk italiensk vis, og så kan gjestene selv
forsyne seg av varmrettene på buffeen. En kokk hjelper til
på buffeen, skjærer opp kjøtt og legger på tallerken.
Oster og Tiramisu inngår i buffeen.
Et bugnende julebord med alt du kan tenke deg av høytidens tradisjoner; Flere typer sild med rugbrød, gravlaks, røkelaks, eggerøre, potetsalat, okserull, svinesylte, sennep, rødbeter, svineribbe, pølse, medisterkaker, surkål, rødkål, gulrot, mandelpotet, pinnekjøtt, kålrabistappe, brun saus og pinnekjøttsjy. Riskrem med rød saus eller krumkaker med multekrem
Marinert Stangekylling
Helgrillet ytrefilet av okse
Marinert langtidsgrillet svinenakke
Utvalgte pølser
Fisk
Blåskjell
Villreker
Grønn salat med vannmelon og vårløk
Tomat & byggrynsalat
Grillede grønnsaker
Coleslaw
Saltbakt amedinpotet
BBQ Saus
Peppersaus
Gorgonzolasaus
Frukt & Bær